Sådan sparer du bedst penge som studerende

Som studerende kan det ofte være svært at få sin økonomi til at hænge sammen, idet SU’en ikke tillader den største luksus. Samtidig med dette kan det være at du som studerende bor i en storby, hvor dit studie også er, og derfor er udgiften til bolig også større. Derfor kan det være svært at få sparet penge sammen, når man er studerende. Læs videre i artiklen her, hvis du som studerende ønsker tips til, hvordan du bedst muligt kan spare penge.

Sådan sparer du bedst penge som studerende

Få et studiejob

Det er altid rart med en ekstra indkomst, hvis man sidder stramt i det. Derfor er det en god idé at søge et studiejob, som du kan have ved siden af dit studie. Hvad end du ønsker noget studierelevant, som også er med til at pynte til cv’et, eller blot et deltidsjob i for eksempel Fakta, så hjælper det med denne ekstra indkomst ved siden af din SU. Forhør dig hos dine studievenner, hvor de arbejder, søg på nettet eller mød op forskellige steder med din ansøgning for at finde dit nye job i dag.

Spar, hvor du kan

Der er mange ting i hverdagen, som kan være nødt til at blive sparet væk, når man gerne vil spare penge som studerende. Dette kan eksempelvis være caféture med veninderne, shopping-ture og at gå til frisør, som du bliver nødt til at finde alternativer til. Du kan eksempelvis vælge at drikke kaffe derhjemme med veninder, for at spare penge på at gå ud på café, samt at shoppe i genbrug fremfor at købe fra nyt. Hvis du vælger at besøge frisørskolen Odense er der også penge at spare på frisøren, hvis du eksempelvis vælger et elevklip. Der er mange steder i dagligdagen, hvor du kan spare penge, uden at nødvendigvis undvære disse ting i din hverdag. Gennemgå hvad du bruger dine penge på for at finde ud af, om der er alternativer, så du på denne måde kan spare penge.

Tag et SU-lån

Hvis det virker helt uoverskueligt at spare ekstra penge i din hverdag, og du virkelig ønsker en ekstra indkomst for at det hele kan hænge sammen, så kan det være et SU-lån er et oplagt valg for dig. Et SU-lån er en af de billigste måder at låne penge på og er specielt lavet til studerende, som har brug for en ekstra indkomst under deres uddannelse. Tjek mulighederne ud for at få et SU-lån i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *