Dating på budget – Datingguiden til dig, der ikke har en formue at prale med

Er det sidste på måneden, og er der ikke andet end støv tilbage på bankbogen? Dette kan for mange afskrække dem fra at turde fortsætte jagten på den eneste ene. Man vil jo gerne kunne imponere sin date og lave ting sammen…

Men, ingen penge må ikke være årsagen til, at du ikke skal kunne finde dit hjertes udkårne!

Derfor kommer her nogle alternativer til michelin-restauranter eller dyre drinks, som vi lover er mindst ligeså hyggelige som de dyre alternativer.

Dating på budget – Datingguiden til dig, der ikke har en formue at prale med

Find deals og tilbud

Måske kender du dem allerede – alle de hersens tilbudssider, hvor virksomheder og i særdeleshed restauranter samler tilbud, så du ikke skal lede hele internettet igennem for at hente lidt rabatter.

Oftest kan du hente besparelser på op mod 50 % på dine restaurantbesøg, ved at booke gennem deal-sites. Samtidig er der ofte oplevelser på disse tilbudssider, hvor der kan købes faldskærmsudspring, gokart eller andre sjove oplevelser, som du kan invitere din kommende dates med på, uden det koster dig en formue.

Mulighederne er stort set endeløse, og hvis du skriver dig op til de mange forskellige siders nyhedsbrev, kan du hver uge få ny inspiration til nye dates. Bare kig tilbuddene igennem, som du får serveret til den mail-indbakke.

Gør det hyggeligt derhjemme – og steg bøffen i dit eget køkken

Der er ingen tvivl om at det er top-lækkert at få serveret god rødvin og et godt stykke kød af en dygtig tjener i omgivelser som er skabt til romantik, på en af landets restauranter. Men, hvem siger du ikke kan gøre det mindst ligeså lækkert derhjemme?

Ligeså lækkert det er at tage på restaurant for at blive forkælet, ligeså dyrt kan det vise sig at være. Her er den, om muligt lidt åbenlyse anbefaling, at invitere din date hjem til dig.

Det kan selvfølgelig misforstås som i at du prøver at rykke lidt for hurtigt frem, derfor kan du overveje at vente til anden eller tredje date med dette tip. Samtidig er det vigtigt at du gør dig UMAGE!

Tag ned til din lokale slagter eller supermarked, og køb bøfferne til en tiendedel af prisen ift. restauranternes priser. Dæk bordet pænt, gør rigtig godt rent (det er sjældent et godt scoretrick at have sine sure sokker liggende på lænestolen).

Husk desserten: Hvis du lige sørger for at der er noget til den søde tand til dessert, og dit hjem er lækkert og indbydende, og bøffen var perfekt stegt, vil i med sikkerhed få en super hyggelig aften!

Husk kreativiteten

Hvis du er i et længerevarende forhold, eller blot er ved at kende din nyeste flamme lidt bedre efter et par dates, er det vigtigt at bibeholde kreativiteten. Det der virkede sidst, virker ikke nødvendigvis på samme måde næste gang.

På livsstilsbloggen Quinde.dk, er der masser af tips og tricks til at spice dit kærlighedsliv op og holde det spændende – selv efter mange år med den samme partner.

Ramt på selvtilliden?

Hvis du derimod ikke er i et længevarende forhold, måske fordi du mangler selvtilliden til at tage kegler på din første date er der også her hjælp at hente – selv på budget.

Mange mennesker har usikkerheder omkring dem selv og deres krop. Det kan virke som en kæmpe hæmsko, når det kommer til at kaste sig ud i datinglivet i jagten på den eneste ene. Men om du kæmper med smilerynker, hareskår eller utilfredshed med dine brysters størrelse (både mænd og kvinder), så kan du få hjælp og fordelagtige afbetalingsaftaler med roskildeprivathospital.dk. Deres specialister sidder klar med kyndig rådgivning om lige netop det, du føler du har brug for at få den ekstra selvtillid til at turde begive dig ud på færden for at finde din fremtidige partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *