Sådan bruger du en lugtfjerner – 3 simple tips du bør kende

lugtfjerner

Vi har alle prøvet at opleve dårlig lugt i vores hjem, og det er ofte svært at komme af med. Derfor har vi lavet denne artikel, for at hjælpe dig af med netop disse problemer, så du undgår at bruge alt for meget energi og kræfter på at bruger lugtfjerner uden at det virker.

Køb en ordenlig lugtfjerner

Du skal naturligvis købe en lugtfjerner, som ikke er af den dårligste kvalitet. Årsagen til dette er naturligvis at pris og kvalitet hænger sammen, og selvom det virker som et godt tilbud, så hjælper det ikke, hvis du skal brug en hel sprayflaske for at fjerne den dårlige lugt. Så køb en ordenlig lugtfjerner hvor du kan nøjes med at bruge en lille smule for at løse problemet.

Brug ikke for meget lugtfjerner

Når du bruger en lugtfjerner, så skal du huske på at holde den et stykke væk fra det område der lugter, så du ikke sprayer på et meget lille område i stedet. For jo længere væk du holder spraydåsen fra det område der lugter, jo mindre vil lugtfjerneren ramme og jo mindre lugt vil den kunne neutralisere.

En lugtfjerner neutralisere nemlig enzymerne som lugter og mindsker den dårlige lugt, og potentielt så har den også en smule frisk lugt selv, som sikre at du øjeblikket efter at du har sprayet vil opleve en forfriskende duft.

Hav tålmodighed

Når du bruger en lugtfjerner, så skal du have tålmodighed. Der kan nemlig godt gå lidt tid før området der lugter dårligt er blevet neutraliseret. Dette hænger lidt sammen med at du ikke skal bruge for meget lugtfjerner, for hvis du bruger for meget lugtfjerner, så kan du opleve at det får den modsatte effekt, hvilket du bestemt ikke ønsker. Der kan godt få en times tid før den fulde effekt er opnået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *