CopyTrading – Få en passiv indkomst nemt

Drømmer du om at tjene penge mens du sover, så er CopyTrading måske noget for dig. Med CopyTrading, så vil du kunne tjene penge uden at røre en finger, og det kan du gøre ved at kopiere en professionel investor.

Mange kender ikke til copytrading, så derfor vil vi forklare hvad copytrading er, og hvordan det fungere.

Hvad er copytrading?

Copy trading er en helt ny måde at investere på, hvor du får mulighed for at kopiere de en professionel eller erfaren investor og alle handler der bliver fortaget af investoren. Det betyder at du ikke skal købe eller sælge aktier eller andre værdipapirer selv, men blot lade dine investeringer følge den investor du har valgt at kopiere.

Det er helt gratis at kopiere investor, og du kan komme i gang for et mindre beløb, som der bliver investeret for.

Med CopyTrading kan du opnå det præcist samme afkast som de professionelle investorer opnår, uden at du skal bruge tiden på at handle som de gør.

Det fungere på den måde, at når investoren køber 15% af sin portefølje, så vil 15% af din portefølje også gøre det samme. Også selvom i ikke har investerede for det samme beløb, så følger din portefølje blot deres i procent.

Hvor meget kan man tjene på copytrading?

Der er ingen der kan fortælle dig hvor meget du har mulighed for at tjene på copytrading, for det kommer an på hvilken investor du vælger at kopiere. Nogle investorer tjener afkast på over 100% om året, mens andre har lavere afkast, og nogle taber endda penge. Sådan er det når man investere. Så sørg for at vælge en af de mere erfarne investorer der har leveret et stabilt afkast igennem en længere periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *