Aktier for begyndere med copy trading – Sådan gør du

Kunne du godt tænke dig at begynde at investere i aktier? Og har du ikke nogen erfaren med aktiehandel eller andre former for investeringer? Så kan det være du skal lære mere om copy trading, hvor du som almindelige investor kan kopiere de professionelle og mere erfarne investorer, og få investeret din portefølje fuldstændig som de gør.

Lad os kigge nærmere på hvordan du komme i gang med at investere i aktier med copy trading, og hvordan du finder den bedste trader at kopiere, så du har bedst muligt chance for at få et godt afkast.

Aktier for begyndere med copy trading - Sådan gør du

Hvad er copytrading for noget?

Copy trading er en ny investeringmåde, hvor du kan copy trade direkte efter andre erfarne investorer. Her kopiere du nemlig de professionelle og erfarne investorers porteføljer, så du altså får fortaget en handel når de fortager en handel. Det betyder altså at du kan læne dig tilbage og se dine investeringer arbejde for dig, uden at røre en finger.

De professionelle traders som du følger får også noget ud af at få mange følgere. Hvis disse traders gør det godt og får et godt afkast til deres investorer, så vil de hele tiden få flere der kopiere deres portefølje. Det betyder også copy-trading for begyndere er utrolig let at komme igang med, fordi du ikke selv manuelt skal gøre noget som helst, udover at vælge den investor og trader du gerne vil følge.

Hvordan finder du en trader at copy trade?

Når du skal finde en trader, som du skal kopiere, så skal du vælge den handels platform hvor du kan få mulighed for at copy trade, for derefter at sætte nogle kriterier til de investorer du vil have i betragtning.
Du bør have nogle krav, og du bør ikke blive forblændet af højt afkast på kort tid, da det du gerne vil have er en investering der på den lange bane giver et mere stabilt og sikkert afkast.

Derfor bør du bruge lang tid på at finde den rigtig trader, så du er helt sikker på at finde en som giver dig ro i maven, så du sover godt om natten, nu hvor du skal sætte din lid til at dine penge bliver investeret bedst muligt.

Du bør finde en investor som har i en længere periode haft overskud, og investere i mere sikre investeringer, som eksempelvis også spreder sine investering på flere typer investeringsprodukter og ikke kun et enkelt.

Læs også gerne deres biografi, for at lære mere omkring dem og deres baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *