Sådan får du mest muligt ud af din virksomheds penge

Du ved det sikkert allerede. Det kan være en meget dyr fornøjelse at drive en virksomhed. Sommetider går det forhåbentlig godt i din virksomhed, mens det andre gange kan gå mindre godt. Særlige hvis virksomhedens indkomst ikke helt stemmer overens med dens udgifter. Det gælder om at komme ud af denne stime hurtigst muligt, medmindre at du vil gå konkurs og ende på kontanthjælp. Hvis du er inde i sådan en periode, så kan det være en god idé at kigge på virksomhedens posteringer og gentænke måderne virksomheden udfører sine daglige arbejdsopgaver på. Der findes mange veje til at spare penge på. Læs med i dette blogindlæg og få mere luft i din virksomheds budget.

sådan får du mest muligt ud af din virksomheds penge

Måske virker det banalt, men …

Bestil kun de ting til kontoret som I rent faktisk skal bruge. Tit så vælger virksomheder at bestille kuglepenne, notesblokke, overstregningstuscher og mange flere kontorartikler hjem til et helt år ad gangen, fordi virksomhederne får en vilkårlig rabat, jo mere de bestiller. Oftest er det bare sandheden at besparelsen er meget lille, og din virksomhed kan ende med at drukne i kontorartikler som aldrig bliver brugt. Så prøv derfor kun at bestil det hjem til virksomheden som du ved, at I skal bruge.

Husk også at sørge for at alle jeres udgifter og indtægter bliver bogført. Det gælder selvfølgelig også kontorartikler. På denne måde bliver det endnu lettere for dig når I skal indberette moms og lave årsregnskab til Skat.

Orienter dig om, hvad andre gør

Dette tip er bedst hvis din virksomhed har vokset sig så stor, at det kan være svært at holde styr på alle de løse ender. Således kan der nemt forekomme mange hyppige fejl, og måske er der nogle medarbejdere som ikke arbejder så hurtigt, som du kunne ønske. Hvis det er tilfældet, så prøv at se på hvad andre virksomheder i samme størrelsesklasse som din gør. Mange virksomheder benytter sig af et økonomistyringssystem. Hvis du vælger at implementere et sådant system i din virksomhed, så vil du nemt kunne tilgå data fra din virksomheds afdelinger og se hvor pengene forsvinder hen.

Når du så har formået at spare penge i din virksomhed, så invester i noget der virker, og som kan få din virksomhed til at vokse yderligere. BlueNordix tilbyder optimering til salg, mødebooking og spørgeundersøgelser. For eksempel kan de hjælpe dig med at få kontrol over dine emner og leads hvilket vil booste dine salgsaktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *