Hvad er børnepengekredit og hvilke shops tilbyder det

De fleste børnefamilier i Danmark har erfaret, at det er dyrt at have børn. Heldigvis kan alle familier med børn gøre god brug af de børnepenge, der hver måned eller kvartal tikker ind på kontoen, når der skal handles ting ind til barnet. Det kan dog alligevel for nogle familier være svært at finde pengene til at par nye vinterstøvler eller nye bukser. Med børnepengekredit er det heldigvis blevet muligt at kunne handle ind til barnet selvom, der måske mangler økonomisk overskud. 

Køb i dag og betal, når børnepengene går ind på kontoen. børnepengekredit har gjort det til en mulighed at betale med de børnepenge, der kommer næste gang børnepengene bliver allerede før du har modtaget dem. Dette kan gøre shopping til barnet lette og mere overskueligt for mange familier med børn – også selv kontoen måske står i minus. Flere og flere webbutikker tilbyder i dag at kunne betale med de kommende børnepenge, hvis kunden ønsker dette.  

Hvilke butikker gør brug af børnepengekredit 

I løbet af kort tid, er flere og flere danske webbutikker rettet til børn og børnefamilier begyndt at gøre brug af børnepengekredit som en alternativ måde at kunne betale indkøbet på. Det kan være en redning for de familier, der oplever at kontoen står i minus. På den måde behøver du hverken at gå ned i kvalitet, når du handler ind til dit barn.  

Butikker som OvellieBabySamUgleunger og Luksustrolden er blot få af de webbutikker, der er på listen over butikker der har gjort betaling i form af børnepengekredit til en mulighed. Herudover kan du på samme liste også finde butikker som SmartKidzTrendyshopBabyFrydKidsworld samt mange flere. Listen vokser stadig drastisk. 

Børnepenge og hvornår de udbetales 

Alt afhængigt af alder varierer det om du får udbetalt børnepenge hver måned eller kvartal samt hvor mange penge der udbetales. Er dit barn mellem 0 og 2 år vil du modtage 2557 kroner i kvartalet. Er barnet mellem 3 og 7 lyder beløbet på 3609 kroner i kvartalet. For 7 til 14-årige børn bliver der udbetalt 2838 kroner i kvartalet. Har du derimod børn i alderen 15 til 18 år, vil du modtage 946 kroner hver måned i stedet for hvert kvartal.  

Når dit barn fylder 18 år, vil du have modtaget børnepenge for sidste gang. Dette sker måneden før dit barns fødselsdag, hvor du vil modtage 946 kroner på din konto. Børnepenge bliver udleveret henholdsvis den 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober. Når barnet er fyldt 15 år, skal pengene som før skrevet udbetales hver måned. Dette sker altid den 20. i hver måned.  

Gratis når du betaler med børnepengekredit 

Hos et klart flertal at de webbutikker, der tilbyder at kunne betale ved brug af børnepengekredit, vil dette være gratis. Det kan dog alligevel forekomme, at det koster penge hos enkelte butikker. Her vil der oftest være et lille gebyr på omkring 39 kroner, når du vælger at betale med de kommende børnepenge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *