Sådan bliver du klar til roskilde festival – Tjeklisten du skal have

Sådan bliver du klar til roskilde festival - Tjeklisten du skal have

Skal du til roskilde festival, så er du nød til at have en tjekliste, så du ved præcist hvad du skal have med til den store festival som varer i hele 5 dage og som giver dig det bedste musik og de bedste øl du får hele året. Derfor har vi lavet denne artikel, så du kan blive fuldstændig klar til at give den gas, men uden at glemme de vigtigste ting.

Tjekliste til roskilde festival

Der findes mange tjeklister til roskilde festival, men den bedste tjekliste fandt vi på www.roskilde-festival-guide.dk hvor der er en total liste som er helt klar til at printe ud og krydse af så snart alt er med fra listen af.

Når du skal til roskilde, så skal du naturligvis huske dit telt og noget tøj. Men har du husket småpenge til mad, eller smøger til de sene aftner? Eller hvad med noget tandpasta for at rense dine tænder efter alt den øl du har drukket hele dagen? Det er nogle af de ting som du bør have med som en del af din tjekliste, så du ikke glemmer noget du kommer til at mangle til festivallen.

Husk nu at holde dig sund under festivallen

Når man skal på festival så er det ofte ikke ordet sund du hører mest. Men det er vigtigt at du husker at der også er et liv efter de 5 festivalsdage, og derfor bør du sørge for at huske at få noget frugt og nogle vitaminer udover Ø og D vitamin (øl og dram). Se kalorietabellen hos Fitone.dk hvor du kan finde en masse informationer omkring de forskellige slags frugt og grøntsager.

Du behøver ikke at træne under festivallen og du er sikkert heller ikke i stand til at gøre det, men du kan nemt huske at proppe noget ordenligt i munden fra tid til anden, så du er sikker på at din krop stadig lever nogenlunde fornuftigt efterfølgende, og det er virkelig let at få købt et æble, en pærer eller nogle bananer så din krop får de vitaminer og mineraler som den har brug for under festivallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *