Lån penge på nettet med samlelån – Fordele og ulemper

Er du rent økonomisk en smule presset, men er ikke sikker på hvordan du får styr på din økonomi igen? Og har du tidligere taget lån på nettet, men har haft problemer med at overskue at få alle lån betalt tilbage igen i rette tid? Så kan du overveje at gøre brug af samlelån som betyder at du vælger at samle alle dine lån med et samlelån og derved optage ét enkelt lån med en lavere rente end de lån du har idag, hvor du så får afbetalt alle de forskellige lån med det éne lån. Dette har både fordele og ulemper, som vi kigger nærmere på her.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er helt konkret en betegnelse for et lån hvor du samler andre lån i ét stort lån. Dette bliver ofte praktiseret når man har mange kviklån, smslån og andre typer forbrugslån og gerne vil samle dem til at få en lavere rente. Så finder man en låneudbyder, bank eller lignende og optager et nyt lån som er billigere end de andre lån man har, for derefter at afbetale lånet med dette ny lån. Efterfølgende har man kun én låneudbyder

Fordele ved at lave samlelån

billige lån

Hvis du gerne vil af med din gæld, så er det vigtigt at du får afbetalt til tiden, og sørger for at holde trit med dine afbetalinger så du ikke ender med at få dyre rykkergebyrer eller mister overblikket. Derfor kan det for mange være en fordel at gøre gøre brug af samlelån, hvor du simpelthen finder en låneudbyder der udlåner et beløb tilsvarende dem samlede mængde lån du har de andre steder, hvorefter du indfrier dette hos de andre låneudbydere. Dette billige lån får du så pengene udbetalt fra og sørger for at afbetale de andre lån på én gang. Når detter er gjort, så har du kun ét sted at betale til hver måned, hvilket både kan give dig en lavere rente og et bedre overblik. Dette er utrolig velkendt at gøre i f.eks. banken, fordi renterne ofte er i den lave ende der, men hvis banken ikke er en mulighed, så finders der mange andre steder hvor du kan lave samlelån.

Ulemper ved at lave samlelån

Det er ikke kun fordele som du potentielt vil opleve ved samlelån. Generelt så er det en ulempe at lave samlelån, hvis du ikke har et ordenligt overblik over de vilkår som de lån du har i forvejen har. Hvis du f.eks. laver et samlelån, så kan der være mange låneudbydere der tager et ekstra gebyr for at indfri lånet før tid, hvilket betyder at du kan risikere at få endnu flere udgifter i forbindelse med at stifte et samlelån. Derudover så skal du være helt sikker på at der hvor du samler lånet, rent faktisk er billigere end hvis du havde dem hver for sig. Dette kan også være svært at regne ud for den almindelig dansker, hvilet naturligvis betyder at du skal sætte dig grundigt ind i hvad du gør.

Brug det bedste kviklån som samlelån

bedste kviklån

Når du skal optage lån på nettet, så går de ofte under betegnelsen som forbrugslån, smslån og kviklån. Men hvad er forskellen på dem alle sammen? Ofte så er de stort set det samme og her er et kviklån betegnelsen for et af de lån som du kan optage hurtigt. Så hvis du gerne vil samle dine lån hurtigt, så er det naturligvis vigtigt at du kigger efter det bedste kviklån og derefter sørger for at være grundig når du skal vælge det bedste kviklån til din situation. Det er jo individuelt hvilket kviklån der er det bedste kviklån for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *