Hvordan kommer man hurtigst ud af gæld i 2019

kom ud af gæld

Hvis du har set luksusfælden, så har du sikkert også siddet og tænkt ’’hvordan kunne det dog gå så galt’’ men det er faktisk slet ikke så unormalt at danskere havner i en ond spiral, hvor de pludseligt ikke kan betale deres lån tilbage. Årsagerne kan vær mange, men det kan være at du eller din partner har mistet jobbet, eller fordi jeres bil er gået i stykker og i derfor er nødt til at købe en ny. Der kan være mange årsager, men den primære årsag til at de havner i luksusfælden er at de mister overblikket over deres økonomi. Det kan nemlig betyde at man ikke åbner sine regninger mere, eller blot stopper betalingerne til de forskellige lån fordi de ellers ikke havde råd til mad hver dag.

Sådan får du afbetalt dine lån hurtigere

Hvis du i dag har en masse lån hos forskellige forbrugslånesider, så kan du med fordel bruge en sammenligningsside til at finde kassekredit online hvor der er mulighed for at samle nogle af de dyreste forbrugslån i ét enkelt lån. Her skal du tjekke nøje op på hvad din ÅOP (årlige omkostninger i procent) bliver, så du kan se om det giver god økonomisk mening. Det kan ende med at du spare en masse renter, men forsætter samme indbetaling og derved får din gæld afbetalt hurtigere. Eller også så får du et billigere lån, så du har flere penge imellem hænderne igen.

Det kan også være at du gentagende gange har taget kviklån som måske har været for dyre.Find et kviklån her hvis du vil sammenligne flere forskellige, hvis du ikke får betalt lånet tilbage i tide, så kommer der så mange gebyrer og renter at de ting du har lånt penge til som måske kun har kostet 1000 kroner, pludseligt ender med en regning på 5000 eller 10.000 kroner. Her kan du også kontakte de forskellige lånesider og fortælle dem at du gerne vil betale tilbage, men at du ikke har mulighed for at betale hele lånet tilbage og i stedet kan betale eksempelvis halvdelen og så må de undvære resten. Det er trods alt bedre end at de ingenting får fra dig og det acceptere de også i visse tilfælde.

Lav en gælds snebold

Når du har betalt et lån væk, så bør du forsætte med de samme indbetalinger og bare lægge de penge du har for meget over i et nyt lån, så du på den måde laver en gælds snebold og derved betaler de andre lån af hurtigere. Start med at afbetale det lån med de højeste årlige omkostninger og når dette lån er afbetalt så tager du det lån som er næst dyrest. Inden du ser dig om, så er du gældfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *