Hus på Amager – 3 friske pust!

Hus på Amager - 3 friske pust!

Hvis du synes at boligen er begyndt at gå lidt i stå og ser kedelig ud, så kan det meget vel være på tide du frisker huset lidt op.

Der ligger nemlig mange huse på Amager, hertil er der mange af dem som har brug for et friskt pust.

Vi har samlet 3 tips, til hvad man kan gøre ved sin bolig, for at give det et friskt nyt look.

Hvorfor ordne noget der fungere?

Når det kommer til huse og renovering, så er det vigtigt man husker, at det også er en helhedsoplevelse at have et flot hus. Hertil hvis man får gæster på besøg, så er det også lækker man kan imponere med huset der står snor lige.

Slidte vinduer og døre koster!

Meget ofte så behøver tingene i boligen ikke, at gå helt i stykker før de burde blive udskiftet. Hvis du f.eks. har gamle slidte vinduer og døre, så kan det mærkes på varmeregningen samt det gør hele facaden på huset grimmere.

Renover badeværelset for en moderne bolig

Et badeværelse fungerer ofte i sin helhed meget fint. Det er noget som alle gæster der kommer på besøg, kommer til at se. Derfor er det vigtigt, at der her er pænt og flot.

Badeværelser er ofte ikke blevet renoveret i meget lang tid, derfor kan dette være en god ide for, at kunne få et mere moderne badeværelse.

Skab hygge omkring din terrasse

Med en slidt terrasse så begrænser du også mulighederne gevaldigt.

Det er nemlig sådan, at hvis man har en flot terrasse, så kan man bruge den hele sommeren. Den kan bruges både til grill men også blot til hverdags hygge. Hvis man tilmed har overdækning over terrassen, så man meget nemt også bruge terrassen om vinteren.

Skift døre og vinduer

Hvis du har døre og vinduer i boligen som er ældre end du selv er, så er det nok på tide de bliver skiftet ud.

To gode grunde til at skifte både døre og vinduer.

Dørene og vinduerne bærer en stor del af den ydre facade mod gaden. Det betyder at de i store træk, er husets ansigt udadtil. Det vil sige, at du ved at skifte dem ud kan give et friskt pust til hele huset.

Hvis du har lagt mærke til, at det om vinteren er koldt selvom i alle har tændt varmen og har dynen over kroppen, så er det meget ofte også utætte døre og vinduer som er synderne.

Renover badeværelset

Hvis du også har et gammeldags badeværelse, så kan det også være på tide du får givet badeværelset et friskt pust.

Når man tænker på renovering af badeværelse, så forbinder de fleste det med en kæmpe regning. Det er her vigtigt, at man husker man med en rigtig tømre kan få et uforpligtende tilbud og et godt et af slagsen.

Det kan man f.eks. få igennem Egerbyg som er vant til, at klare badeværelser i alle slags boliger på Amager.

Renover træterrassen

Hvis man er så heldig, at man har et hus med terrasse, så kan man med fordel overveje hvor vidt den burde blive udnytte til sit fulde potentiale og gennemgå en lille renovering.

Hvis man gerne vil få lagt en terrasse, men har fliser så er der stadig hjælp at hente. Man kan nemlig få lagt sin nye træterrasse oven på fliser. Når du ligger dem ovenpå fliserne, så kræver det dog en del arbejde. Du kan godt selv klare arbejdet, men det kræver dog mange timer og en del erfaring. Derfor kan du med fordel overveje virksomheder som Kun-terrasser, på den måde er du også sikker på, at du får præcis det resultat som du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *