3 tips til at spare penge i hverdagen på et budget

Der er begyndt at poppe en masse forskellige boligprogrammer op, hvor du kan se folks pengeproblemer. Et af dem er eksempelvis luksusfælden, hvor du kan få muligheden for at se et indblik i nogle af disse danskeres pengeproblemer, og muligvis også få råd og tips til hvordan man selv kan undgå at komme i samme økonomiske penge vanskeligheder.

I denne artikel får du 3 tips til hvordan du kan spare penge i hverdagen.

1.      Gennemgå dit budget

Du bør mindst 1 gang om året gennemgå dit budget, for at se om det passer til dit forbrug. Overføre du nok til din budget konto, eller skal der overføres flere penge dertil? Er der nogle ekstra poster som du ikke var klar over til betalte til hver eneste måned? Der er ofte små abonnementer som eksempelvis en musiktjeneste, som kunne være relevant at opsige, hvis du ikke længere bruger den?

Gør dig selv en tjeneste og brug nogle timer en til to gange om året for dette.

2.      Brug spiir

Spiir er en budget app, som hjælpe dig med at holde styr på dit budget. For nu hvor du lige har gennemgået dit budget, så skal du sikre at du rent faktisk har et ordenligt overblik. Her er spiir en af de mest kendte budget programmer, hvor du kan lade appen overvåge dit budget og se om der er orden i det.

Se videom om Spiir her:

3. Få afbetalt din gæld

Hvis du har optaget forskellige forbrugslån igennem tiden, så bør du koncentrere dig om at få afbetalt disse lån så hurtigt som muligt. Du kan nemlig spare rigtig mange rentebetalinger ved at få afbetalt den gæld med højeste rente, og derved kan du spare rigtig mange penge i dit budget ved at få denne gæld afbetalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *