Tid til ny bil, skal du Købe eller Flexlease?

Tid til ny bil, skal du Købe eller Flexlease?

Hvis din gamle bil er ved at stille motoren og ikke kan klare turene ned til den lokale når du skal handle, så er det nok på tide med en ny bil.

Når du er klar til at gå på jagt efter drømmebilen, så er der to fortrukne valgmuligheder, køb og flexleasing.

Der er ret store forskelle på de to forskellige måder du kan anskaffe din nye bil på.

Køb din nye bil!

Hvis du overvejer, at købe din nye bil så skal man tage højde for en række ting, det har uden tvivl sine fordele og ulemper.

Sprit ny bil, føles bedst

En sprit ny bil føles bedst.

Det et faktum, lige meget om man lejer, leaser eller flexleaser. Der er ingen af dem der kan slå følelsen, når man sætter sig ind i en sprit ny bil.

Her får du lov til at kører bilen ud fra forhandleren med 0 km på tælleren.

Du ved hvordan den er blevet behandlet

Det store problem når man køber bilen brugt er, at man ofte har ingen ide om hvordan bilen egentlig er blevet behandlet. Når du ikke rigtigt kan være sikker på bilens historie, så ved du heller ikke hvorvidt service er blevet overholdt rettidigt, eller hvorvidt motoren er blevet passet og plejet.

Køber du der imod en ny bil fra forhandleren, så kender du uden tvivl standen på bilen. Ny.

Derfor er du sikker på, at hvis du bare overholder alle producentens anvisninger, så vil du uden tvivl have en bil i mange år endnu.

Værdien

Det negative ved, at købe en sprit ny bil er at det næsten aldrig kan betale sig i kroner og øre.

Din sprit nye bil mister nemlig 20% af dens værdi på det første år, herefter mister den løbende en stor del af værdien hvert år.

Mange bruger bilen som et pendler værktøj til de længere ture. Hvis man gør lige netop dette, så kan man også være sikker på, at værdien på bilen daler sammen med kilometerne.

Man burde derfor kun købe en bil hvis man regner med, at have den i mange år og ikke vil skifte den ud.

Hvis du er i gang med at sælge boligen for at få råd til drømmebilen, så kan du altid få hjælp af en dygtig boligadvokat.

Flexlease din nye bil!

Hvis du kigger efter en ny bil, så er du uundgåelig også kommet forbi de forskellige leasing selskaber.

Flexleasing er din mulighed for, at blive godt kørende i drømmebilen for bybils pris.

Flexleasing fungerer på den måde, at bilen bliver hentet fra udlandet, typisk fra Tyskland og kan derfor bruges markant billigere og fuldt udstyret.

Ingen afgifter

Når du flexleaser så får du muligheden for, at blive godt kørende uden at skulle betale den høje danske afgift på bilerne.

Hertil betaler man heller ikke moms på bilen, hvilket gør bilen endnu billigere.

Førstegangsydelsen

Når man skal oprette aftalen hos leasingselskabet, så skal man altid betale en førstegangsydelse. Det er vigtigt man nøje får undersøgt førstegangsydelsen når man opretter en leasing aftale.

Nogle selskaber bruger nemlig førstegangsydelsen som en måde hvor på de kan tjene ekstra penge. Det er her vigtigt du undersøger at førstegangsydelsen går direkte til restværdien. Det gør det f.eks. altid hos Nellemann Leasing.

Mdl. ydelse

Den månedlige ydelse er det som det koster dig at have bilen om måneden.

Restværdien

Restværdien er et vigtigt tal, det er nemlig hvad du skylder leasingselskabet, når leasingaftalen er ovre. Det kan man enten selv indfri, eller man kan få hjælp igennem leasingselskabet til videresalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *