Transferwise Sådan overføre du penge billigt til udlandet.

transferwise overfør penge til udlandet

Skal du overføre penge til udlandet men vil ikke betale en formue for det? Og vil du gerne gøre det let og og hurtigt? Så er TransferWise svaret på din bøn. Lad os kigge på hvordan.

Når du skal overføre penge til udlandet, så er det helt essentielt at du kan gøre det så billigt som muligt, så du ikke får spist hele din overførsel af gebyrer og lignende omkostninger. Udover at det kan være dyrt, så kan det også tage lang tid hvilket naturligvis kan skabe problemer hvis du ønsker at lave en hurtig overførsel, som normalt med banken tager mellem 2 og 3 hverdage når der skal laves betalinger til udlandet

Overfør penge til udlandet billigt med TransferWise

Når du skal overføre penge til udlandet så er TransferWise en af de billigste måder at gøre det på. TransferWise startede tilbage i 2009 fordi de ville tage kampen op imod de dyre priser som der er på udlandsoverførsler, og her er der virkeligt mange penge at spare. Når man overføre penge med TransferWise så er der en billigere mulighed for at lave denne overførsel, men det går også langt hurtigere at lave overførslen. Se Anyman.dk’s guide til at bruge TransferWise

Hvad er TransferWise?

TransferWise er en finansiel virksomheder som har lavet en service hvor du kan overføre penge til udlandet billigt, let og hurtigt. De startede i 2009 og er efterfølgende blevet en af de største tjenester til at overføre penge til udlandet i stedet for banken. TransferWise blev stiftet for at tage kampen op imod de dyre priser der normalt er for at overføre penge til udlandet, og stifterne har også været med til at starte Skype op, hvor de tog kampen op imod teleselskaberne. Hvis du vil se nogle der deler deres erfaringer med TransferWise så kan du se Mark fra Stabilokonomi.dk som også bruger TransferWise til at overføre penge billigt til udlandet.

Hvor hurtigt kan du overføre penge til udlandet

Hvis du skal overføre penge til udlandet så kan du forvente at der går mellem 2 og 3 hverdage før pengene er modtaget. Hvis du vælger at overføre penge til udlandet med TransferWise så kan der gå helt ned til 3 timer og så er pengene modtaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *