Suppler din SU med hobby webshop – Se hvordan du markedsføre den

Suppler din SU med hobby webshop - Se hvordan du markedsføre den

Hvis du er på SU så kan pengene godt være små, og der er ofte brug for et fritidsjob til at supplere sin SU. Her kan du overveje at starte din egen webshop ved siden af din SU. Hvis det lyder interessant, så er denne artikel måske noget for dig.

Når man har startet en webshop, så er noget af det vigtigste for dig som webshopejer at du får kunder i din online butik. Men det er faktisk også en af de sværeste opgaver, når man starter en ny webshop op. Derfor er det vigtigt at man undersøger mulighederne for markedsføring på nettet og ikke bruger en masse penge uden at det giver overskud. Det er dog også let at finde muligheder for at lave markedsføring for din webshop, men nogle muligheder er bedre end andre og giver et højere ROI (return of investments)

Men hvilke muligheder er der endeligt for at lave markedsføring af din webshop?

Adwords

Du har sikkert set de øverste resultater på google, hvor der også står ”annonce” ud fra. Det er virksomheder som betaler for at ligge øverst på google, da de på den måde bliver vist for flest mennesker. Når man betaler for adwords, så betaler man hver gang at de besøgende klikker på dine annoncer, og prisen kan variere alt fra få øre til 100 kroner per klik, afhængig af hvor meget konkurrence der er på de forskellige søgeord som man annoncere på.

Det er en ganske fin måde at reklamere for sin webshop og for mange så giver den også en god indtjening.

Facebook annoncering

Med facebook annoncering så kan du få vist dine reklamer på facebook og ligesom med adwords, så betaler du for hvert eneste klik der bliver fortaget på dine reklamer. Facebook er kendt for at være en relativt billig annoncemulighed hvis man får sat sin kampagne ordenligt op, da man virkeligt har mulighed for at segmentere sine annoncer direkte til ens målgruppe. Man kan eksempelvis vælge at annoncere direkte til kvinder i alderen 18 til 21 år, som bor i sønderjylland og som interessere sig for træning og sund kost, hvilket ville passe perfekt til et træningscenter i Sønderjylland.

Amazon markedsføring

Amazon markedsføring er uden tvivl en del af fremtiden for webshop ejere. Amazon er kommet for at blive og i USA så fortages 55 % af alle søgninger efter produkter faktisk på Amazon. Med Amazon så har du mulighed for at markedsføre dine produkter og der er mange i udlandet som udelukkende får deres indtjening igennem Amazon. Hvis du gerne vil markedsføre dig på Amazon så er der mange muligheder, hvor du eksempelvis har mulighed for at betale for hvert klik der er på dine reklamer. Amazon er dog stadig ikke kommet til Danmark med en dansk hjemmeside endnu, men en undersøgelse tilbage i 2015 viste at Amazon i Danmark var den 3 webshop i Danmark med flest salg. Amazon er dog en svær størrelse og tager en smule tid at sætte sig ind i, så derfor så kan du med fordel Få hjælp til din Amazon markedsføring hos Obsidian Digital som er nogle af de eneste i Danmark der på nuværende tidspunkt kan hjælpe dig igang.

Affiliate marketing

Med affiliate marketing så har du mulighed for at få bloggere og webshop ejere til at reklamere for dine produkter og alt du skal gøre til gengæld er at give dem en del af kagen. Du skal i mange tilfælde betale dem en %del af salgets værdi hver gang de henviser en kunde til din webshop som rent faktisk handler hos dig. Det er utroligt smart men mest praktisk hvis du har en fornuftig avance på dine produkter, da du trods alt også skal kunne tjene penge på dine produkter. Så derfor er det vigtigt at du ikke giver mere i provision til dine affilaite partnere end du tjener i avance.

konklusion

Hvis du har en iværksætter i hjertet så kan det være en god ide at prøve at lege iværksætter når du studere og eksempelvis er på SU. Dog skal du huske at der er en grænse for hvor meget du må tjene på SU. Du kan læse mere om SU her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *