Spar penge på streamingtjenester med disse tricks

Flere og flere af os begynder at bruge streamingtjenester i stedet for at købe de dyre Tv-pakker som bliver mere og mere begrænset i deres indhold, og det er der også en rigtig god grund til. Det er en nemlig langt billigere at gøre brug af de streamingtjenester der findes, hvis man gerne vil se film og serier da du for under 100 kroner kan få fri adgang til film og serier, som du helt selv vælger. Men hvordan kan du få mest muligt for pengene? Det kigger vi på i denne artikel, hvor vi kigger på hvordan man kan få billigere streamingtjenester eller spare penge på dem.

Få en billigere Netflix pris

Få en billigere Netflix pris
Få en billigere Netflix pris

Danmark er en af de dyreste lande at leve i, og det er ikke bare noget vi selv går og tror. I Danmark har vi nemlig også en af verdens dyreste Netflix abonnementer sammen med nogle af vores andre nordiske lande. Udover at vi er en af de dyreste lande, så kunne man forstille sig at vi også havde et større udvalg af film og serier end alle andre lande, men vi har langt fra det største udvalg. Men det er faktisk muligt at få en billigere Netflix pris som f.eks. Tyrkiet, som er det land med den billigste pris på et Netflix abonnementer til kun 17 kroner. Du kan læse en guide til at få Netflix til 17 kr her hvis du vil have Netflix så meget billigere.

Udnyt de gratis prøveperioder

Næsten alle Streamingtjenester giver en gratis prøveperiode, hvor brugerne har mulighed for at teste deres tjenester af og se hvilke typer film og serier de har. Men her kan du også få mulighed for at få flere af dem hvis du f.eks. bor flere i husstanden udover dig selv. Nogle har også flere e-mail adresser som de opretter sig med, men det er dog ikke alle hvor man kan udnytte dette trick, da flere streamingtjenester kan se at man bruge samme oplysninger på enten kreditkort eller adresse, som gør man automatisk bliver blokeret. Så sørg for at tjekke hvilke muligheder du har, inden du køber. Du kan også prøve alle de forskellige streamingtjenester i deres prøveperioder, hvor du sandsynligvis vil kunne finde de første 5-10 streamingtjenester du kan afprøve i mellem 14 og 30 dage ad gangen pr. streamingtjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *