Hurtig udbetaling af lån – guide

At låne penge online kan virke som en forvirrende proces, hvis du aldrig har prøvet det før. Virkeligheden er dog, at det er ganske simpelt og hurtigt overstået. Her i artiklen får du en guide til, hvordan du kan låne penge med hurtig udbetaling.

Sammenligningssider – online lån

Hvis du skal låne penge med hurtig udbetaling, er det en god idé at kigge efter lån på nettet. Her er processen nemlig langt hurtigere, end hvis du skal låne i banken. På nettet findes der utrolig mange låneudbydere, og derfor kan det være en god idé at danne dig et overblik ved at benytte en sammenligningsside. 

Lån penge med hurtig udbetaling men husk at undersøge de forskellige udbydere. Det er forskelligt, hvor hurtigt pengene bliver udbetalt, alt efter hvilken låneudbyder du benytter. Dog kan du være sikker på, at der kun går nogle få dage, før pengene står på din konto.

Sammenlign priser på lån

Selvom du gerne vil have udbetalt dine penge så hurtigt som muligt, er det også væsentligt, at du får fingrene i et billigt lån. Derfor hører det med til processen, at du bør sammenligne renter og gebyrer på de forskellige lån. Du sammenligner lånene ved at sende en låneansøgning afsted. 

Når du modtager svar på din låneansøgning, vil den endelig rente blive oplyst. På den måde kan du se, hvor meget lånet kommer til at koste dig i alt. 

Udfyld låneansøgningen på ganske få minutter

En låneansøgning er ganske uforpligtende og hurtig at udfylde. Derfor kan det godt betale sig at sende en låneansøgning til flere forskellige låneudbydere. I en låneansøgning skal du udfylde nogle af dine personlige oplysninger. Dette er for eksempel navn, bopæl, telefonnummer og CPR-nummer.

Når du har udfyldt disse oplysninger, kan du verificere din identitet ved hjælp af Nem-ID. Herefter vil din låneansøgning blive sendt afsted. Svartiden kommer an på, hvilken låneudbyder du benytter, men ofte kan du forvente at vide, om du er godkendt eller afvist til at låne inden for få minutter. 

Svar fra låneudbyderen

Som sagt får du altså et svar fra låneudbyderen, der fortæller, om du kan låne penge eller ej. Hvis din låneansøgning er blevet godkendt, er det din tur til at sige, om du vil acceptere eller afvise lånetilbuddet. Grunden til, at svaret fra låneudbyderen kommer så hurtigt er, at kreditvurderingen foregår automatisk ved hjælp af NemID.

Når du verificerer din identitet ved hjælp af NemID, kan låneudbyderne blandt andet få adgang til eSkat. Derfor bliver det muligt for dem at hente dine lønsedler, og på den måde kan de få en masse information omkring din økonomiske situation. 

Den endelige udbetaling

Låneansøgningen tager altså kun nogle få minutter at udfylde, og du kan ligeledes være heldig at få svar fra låneudbyderen inden for få minutter. Når du har accepteret lånetilbuddet, skal du altså bare vente på, at pengene ryger ind på din konto. Nogle låneudbydere arbejder med straksudbetaling, men hvis du er i gang med at optage et kviklån, skal der i følge loven gå minimum 48 timer, før pengene bliver udbetalt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *