Skal du bruge Billy eller Dinero som regnskabsprogram?

Online findes der et væld af muligheder for at finde et regnskabsprogram til din virksomhed. Nogle kalder det også et bogføringsprogram og det kan skyldes at de allerede ved at det ikke indebærer så meget andet end bogholderi for deres virksomhed.

Vi er vanedyr, så vælg det rigtige program i første huk for din egen skyld

Når der skal udpeges det regnskabsprogram man ønsker at bruge, så vil man gerne være helt skråsikker på at man vælger det rigtige for vi er alle vanedyr, og hvis vi kan slippe afsted med at have det samme og undgå at skulle lære et nyt system, så kan det især indenfor regnskabsområdet være noget der letter på sindet at man ikke skal tvinges ud i et skift, fordi man på et tidspunkt valgte det forkerte.

Derfor bør du gøre brug af de online sammenligninger der findes, hvor du f.eks. kan se regnskabsprogrammerne billy vs dinero. Du får altså et hurtigt overblik over hvad de hver især kan tilbyde for… 0 kroner. Ja, den er god nok. Du kan faktisk slippe afsted med at få et program foræret og det behøver ikke at betyde at du skal undvære noget.

Alt står beskrevet

Det er derfor godt at vide på forhånd hvad du har brug for i din virksomhed. Hvis du ikke sådan frit fra leveren kan fortælle at dit kommende program skal kunne dét og dét, så kan du se på sammenligningen og se hvad de hver tilbyder og ikke tilbyder.

Herfra kan du så vælge at google ord, hvis du ikke forstår hvad der menes, men du kan også bare scrolle ned og læse den lidt mere uddybende forklaring der ligger bag ordene. Når du har sammenlignet, så er du stort set klar til at få kastet dig et regnskabsprogram i nakken for ingen penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *