Sådan kommer du ud af RKI

pexels-photo-1602726 (2)

Er du havnet i RKI, så kan det både være svært at komme op af det sorte hul igen. Du kan være havnet i RKI af mange årsager, og det er ikke sikkert at det er din egen skyld, da mange som er havnet i dette register blot har været uheldige, og derved ikke selv har været skyld i deres situation, som kan være alt lige fra skillsmisse, til dødsfald og lignende.

Men hvordan kommer du ud af RKI igen? Det vil vi grave dybere i her i denne artikel.

Få afbetalt din gæld

Hvis du vil ud af RKI, så er alt det kræver for at komme ud af RKI igen, at du får afbetalt din gæld. Du skal altså få lavet en afbetalingsplan med dem du skylder penge, og derved komme i gang med afviklingen af gælden. Det kræver bare at du kontakter dem du har gæld til, og får lavet en ordning hvor det bliver afbetalt over en periode.

Få virksomheden som har sat dig i RKI til at fjerne dig igen

Når først du har fået afbetalt din gæld, som har fået dig i RKI, så skal du bare kontakte virksomheden som du har haft gælden hos, og bede dem om at få slettet det skyldige beløb, såfremt at den er afbetalt.

Hvis du skal låne penge igen

Hvis du i fremtiden skal låne penge igen, så skal du vælge det billigste lån, og naturligvis få flere forskellige tilbud, særligt hvis du har fået afslag i banken, fordi du muligvis tidligere har haft udfordringer med at betale til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *