Sådan får du udbetalt penge – hurtigt!

flere penge

Der er mange lån på markedet som tilbyder hurtig udbetaling af penge.

Find det billigste lån

Du har brug for penge hurtigt… men det er en god ide at bruge en lille smule tid på at finde det billigste lån – der kan være mange penge at spare.

Hvis du f.eks. skal låne 10.000 kr., så er der stor forskel på at låne til en ÅOP på 100% og 200%. Med en ÅOP på 100% vil dine månedlige omkostning være omkring 850 kr., hvorimod en ÅOP på 200% betyder månedlige omkostning på ca. 1700 kr.

Find en oversigt over dine billigste lånemuligheder inden for lån penge trods rki. Oversigten viser at der er mange hundrede procent forskel på billigste og dyreste.

Lån mod sikkerhed – nyt smart låne alternativ

Lån mod sikkerhed giver dig mulighed for hurtig udbetaling. Du stiller en genstand i sikkerhed mod at få en udbetaling. Det betyder at det ikke er nødvendigt for lånegiveren at lave en kreditvurdering af dig. Det fungerer ligesom pant. Udover at være et smart alternativ til lån, er det oftest også det billigste. Det skyldes at lånegiveren får sikkerhed, og tager derved lavere risiko og kan give dig en bedre rente.

Her kan du se hvilke pantelåner i Danmark der tilbyder disse lån mod sikkerhed, samt læse mere omkring fordelene ved dem.

Få en fair og nem låneaftale

Hvis du ansøger om online lån, kan det være svært at gennemskue hvor meget det kommer til at kost sammenlagt, samt hvilke vilkår det er til. Alle online lån har som regel et link til den detaljeret juridiske EU-Låneaftale som du skriver under på når du optager lån.

Et nemmere og mere gennemskueligt alternativ er salg med tilbagekøbsret. Med dette koncept sælger du i praksis til genstand, og køber den tilbage til et lidt højere pris når det passer dig.

Ansøg om lån fra din mobiltelefon

Det er muligt hos mange låneudbydere at ansøge direkte på din mobiltelefon. Så du kan ansøge selv om du er på farten

Lån penge – ingen spørgsmål

Når du låner penge gennem en pantelåner, stiller du sikkerhed med din genstand (f.eks. en macbook pro, et par højtalere etc.) og derfor kræver det ikke at der laves kreditvurdering af dig, eller at du forklarer hvad pengene skal bruges til.

Hvad er renten hos en pantelåner

Mens renten er mange hundrede procent hos online kviklån og kassekreditter, så tager pantelånere en betydelig lavere rente. Det kan de fordi de får sikkerhed i din genstand. Så ikke nok med at alle har mulighed for at få udbetaling, selv om man står i RKI, så er det også det billigste alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *