Sådan får du råd til en bil på kontanthjælp

Sådan får du råd til en bil på kontanthjælp

Når man er på kontanthjælp, så er de fleste godt klar over at pengene ikke altid er dem man har flest af. Men det betyder ikke at man ikke kan få købt et transportmiddel at komme rundt i. Du kan faktisk godt få penge til at købe en bil, uden at du får taget din kontanthjælp, fordi bilen er en del af din formue, og det er derfor frit for dig at købe dig selv en bil.

Derfor har vi lavet denne artikel, så du kan få nogle tips til at få penge til en bil

Lav et budget

Når du laver et budget, så får du et overblik over alle de udgifter du har. Her kan du nemlig sikre at du som minimum har råd til at købe bilen. Hvis du pludseligt ikke har penge til brændstof, så ryger hele ideen bag at købe en bil nemlig. Derfor skal du i dit budget sikre at der er penge til uforudsete udgifter som reperationer, men også dem du godt kan forudse, som forsikringer, brændstof, syn og lignende.

Få den rette finansiering

Ofte så er nogle lån ret dyre, når du skal tage billån og derfor bør du undersøge markedet grundigt inden du optager dit lån. Det er ikke sikker at banken vil låne dig penge, når du er på kontanthjælp, så derfor kan det med stor sandsynlighed være nødvendigt at lån penge nu hos de forskellige forhandlere eller lånesider på nettet, og senere, når du en dag kommer i job, vælger at få flyttet lånet til banken, hvor renten oftest er billigst og har nogle lavere renter.

Køb den rette bil

Når du køber bil, så er det vigtigt at du vælger den rette bil. Du kan ødelægge din økonomi fuldstændig, hvis du i forvejen er presset på økonomien under din kontanthjælp og pludseligt finder ud af at bilens gearkasse skal udskiftes som ofte koster virkeligt meget. Eller hvis motoren på bilen ikke er blevet undersøgt inden du køber bilen og pludseligt står af. Så kan du ende med at have betalt for en bil du ikke har råd til at reparere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *