Eton skjorter og kortholder til mænd – 3 bedste modetips

Hvis du virkeligt skal have en skjorte i det højeste kvalitet så er der ingen tvivl om at Eton skjorter er nogle af de både flotteste og bedste skjorter til mænd. Eton skjorter er kendt for at være yderst behagelige at have på for de mænd der går i dem og de er kendt for at være utroligt nemme at stryge fordi deres stof som er af 100% bomuld er af så høj kvaltiet.

Derudover så kan Eton skjorter også holde en hel dag ude at blive krøllet hvilket også er ganske imponerende. Eller hvad med en flot kortholder til mænd? Disse to ting er nogle af de nyeste kendetegn på ny mode som er landet og derfor har vi lige kigget på nogle af de bedste modetips.

Eton skjorter contemporary fit

Eton skjorter og kortholder til mænd - 3 bedste modetips

Når du er på jagt efter nogle af de mere kassiske skjorter fra Eton så skal du finde de modeller der hedder Eton skjorter Contemporary fit som er deres traditionelle classic fit og altså den mest almindelige variant som også er mest kendt. Men de er også begyndt at lave slim fit udgaven til dig der gerne vil have en skjorte der sidder tæt på kroppen i stedet.

Kreditkortholder til mænd fra Hugo Boss

Der findes utroligt mange kortholdere til mænd, men nogle af de mest kendte af dem er en kreditkortholder til mænd fra Hugo Boss som er et af de mest anerkendte mærker indenfor kortholdere. De er de mest stilede kortholdere man kan finde til mænd generelt og langt de fleste af deres modeller er lavet i det bedste læder. Sådan en kortholder passer med langt de fleste stykker tøj.

Lange frakker til mænd

Derudover så er det også blevet moderne at gå i lange frakker til mænd igen ligesom det var i de gode gamle dage. Derfor er der også blevet produceret nogle virkeligt flotte og smarte lange frakker til mænd som er lavet i milnemaistisk desgin som passer til alle anledninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *