Er dine adskillige kviklån også begyndt at stige dig til hovedet?

De fleste kan fint bevare det økonomiske overblik, når der bare skal afdrages på et lån eller to. I takt med, at antallet af lån stiger, bliver det dog sværere og sværere at fastholde overblikket. Det kan ikke mindst være udfordrende, hvis man har optaget lånene hos forskellige kreditudbydere, der har forskellige vilkår vedr. tilbagebetaling, afdragsfrihed m.v.

Har du også mange igangværende lån, og kan du snart ikke finde hoved og hale i din økonomi længere, så læs videre.

At gøre ingenting kan være den værste handling

Selvom livet ikke kun handler om at tjene penge og bevare en sund økonomi, så er privatøkonomi en vigtig del af livet.

Når der er balance mellem indtægter og udgifter, så skabes der ikke kun balance i økonomien, men også i livet. Du kan nemlig slappe af og nyde livet, velvidende om at der er penge til det hele – til alt fra husleje til mad og fornøjelser.

Som underoverskriften så fint udtrykker, så kan dét at gøre ingenting være en rigtig dårlig – og dyr – beslutning. Har du f.eks. en masse ubetalte regninger liggende, så hjælper det ikke noget at vende det blinde øje til. Bekymringerne og stressen vil i hvert fald hurtigt melde sig, da din gæld blot vokser, når det begynder at regne med rykkergebyrer og renter.

Du bør samle dine små lån

Man kan altid diskutere, om det er en god idé at optage mange små lån til forskellige formål. Om ikke andet hjælper det ikke noget at være bagklog, når emnet er økonomi. Det er bedre at overveje, hvad man kan gøre for at skabe en bedre økonomi fremadrettet.

Eksperternes råd til danskere med to eller flere igangværende lån lyder typisk som følger; saml jeres lån og spar stort.

Du kan også overveje at samle dine lån med henblik på at reducere dine låneudgifter. Det er ikke mindst en god taktik, hvis man har optaget flere kviklån med uoverskueligt høje renter. Se deres samlelån hos Santander her, hvis muligheden for at skabe overblik og spare penge tiltaler dig.

Det er uforpligtende at ansøge om et samlelån

Står du i en situation, hvor du overvejer at optage et samlelån, men hvor du ikke er helt sikker på, at det er rentabelt?

I så fald skal du vide, at det er 100 % uforpligtende at ansøge om lån. Det gælder også for denne lånetype.

Vil du derfor gerne lige regne lidt på tingene, så indhent et lånetilbud og gennemgå tilbuddet slavisk.

Har du allerede skrevet under på låneaftalen, og bliver du i tvivl om, hvorvidt det var det rigtige, så har du stadig én mulighed. Du får nemlig 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale. Du har altså hele to uger til at fortryde dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *