Det trækker lidt fra lønnen at bevise sin kærlighed – det er det værd

udbetalingsoversigt.dk - Det trækker lidt fra lønnen at bevise sin kærlighed


Det er ikke altid nemt at bevise overfor hende, hvor meget du elsker hende. Der er mange måder at vise det på og det er ofte dem der trækker lidt på pengepungen der er de mest effektive, men det går nok også den anden vej. Her er nogle af de ting, man kan gøre for at vise hende, at man mener forholdet seriøst og ønsker skridtet videre.

Gaverne er en sikker vinder

Forhold er meget forskellige for hinanden og det er måske slet ikke et krav fra hendes side, at modtage gaver, men det betyder ikke, at hun ikke bliver glad for dem alligevel. Der er mange former for gaver, både ting og oplevelser et hits, det er bare med at fange lige hende.

En af de rigtig gode er oplevelserne, hvor man begge kan tage med. En forlænget weekend eller et spaophold gør meget for forholdet. Du beviser at du er villig til at investere din tid i hende og du gør det med glæde. Det er selvfølgelig noget af det mere romantiske, hvor man også kan gå den anden vej og prøve grænser af sammen. Tag på bridgewalking, bungy jump eller andet spændende og udfordrende.

Det behøves ikke at være en gave til jer begge, men kan selvfølgelig også bare være en gave til hende. Der er mange ting en kvinde kan bruge, så det handler bare om at bevise man kender hende rigtig godt og være kreativ. Smykker er en sikker vinder, da der ofte er flere tanker bag valget.

Overvejer i at bo under samme tag?

Er forholdet ved at blive seriøst og overvejer i at flytte sammen, så skulle i måske starte med at teste det af, ved at leje et værelse eller en mindre lejlighed sammen. Der findes udlejere derude, som er villig til at tage unge par ind og tilbyde dem et værelse eller måske et kælderværelse.

At flytte sammen kan være noget af en omvæltning, hvis man har været vant til at se hinanden nogle gange om ugen. Man kommer hinanden nært på en helt ny måde og oplever nye sider af hinanden. Man skal ofte gå på kompromis med nogle ting, hvilket kan være en udfordring for flere. Det kan til tider skabe nogle større udfordringer for parforholdet, da det kan skabe flere skænderier, hvis det er svært at finde ud af de nye forhold. Derfor kan det være en god ide lige at teste det af, hvor det er nemmere at gå tilbage til de gamle rammer.

At leje et værelse betyder selvfølgelig også mindre plads, men sådan lærer man, at man i fremtiden kommer til at være langt mere tætte. Der er nogle generelle regler for udlejning af værelser, som er en god ide at kigge igennem sammen, inden man kaster sig ud i projektet. Man skal være opmærksom på, at udlejeren man indlogere sig hos overholder alle krav og regler. Der skal være en rimelig husleje. Udlejers skattepligt af huslejen, regnskabsmæssigt fradrag, bundfradrag, opsigelse osv.

Sæt dig selv højest, men ikke for højt

Der er selvfølgelig også en lang række andre måder man kan vise overfor sin partner at man mener forholdet seriøst og elsker dem højt. Det kan både være ved store og små ting, og det handler selvfølgelig at afstemme forventningerne med hinanden, så man kender til de overordnede retningslinjer.

Det kan være svært altid at forkæle og være der for andre. Det er vigtigt at man hele tiden har sig selv med i processen, så man bedre kan give sig fuldt ud. Sørg også for selvforkælelse, så du får mere overskud og får det godt med dig selv. Drømmekæresten er svær at finde, men noget af det mest tiltalende er når selvtilliden stråler igennem. Hvis i gerne vil være intime sammen, gør det også rigtig meget, at du har det godt med dig selv, da det gør hele seancen bedre.

Fokusset på hinanden er selvfølgelig førsteprioriteten. I mindst en gang hver anden måned gør noget sammen, som adskiller sig fra hverdagen. Det kan være alt fra at tage ud og spise, gå en tur eller opleve noget nyt. Det handler aktivt at gøre noget for at holde gnisten i gang, uden at gøre det umuligt at leve op til de opbyggede krav til hinanden nogle år frem i tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *