Sådan laver du hurtigt og nemt lønudbetalinger til dine ansatte

Det kan godt give grå hår i hovedet når man skal finde hoved og hale i lønudbetalinger og processerne omkring det. Derfor vælger flere og flere danske virksomheder at bruge smarte digitale løsninger, så lønadministrationen kommer til at foregå helt automatisk.

Uanset om har erfaring med bogholderi eller ej, om du er en lille virksomheder eller vokser med gazellefart, kan du med fordel overveje at skifte til et digitalt, automatiseret lønsystem – så sparer du en masse dyrebar tid (og undgår manuelle fejl) hver eneste måned – og får dermed frigivet ressourcer, du kan bruge på andre af dagens opgaver i stedet for. Et af de absolut mest populære systemer til at varetage dette i Danmark er Dataløn, der har udviklet et lønsystem som er nemt at bruge og tilbyder en masse automatiske funktioner, således at du undgår fejl, slipper for tidsrøvende tastearbejde – og så kan det nemt integreres med virksomhedens andre systemer, så du aldrig igen skal lave dobbeltarbejde eller risikerer at værdifuld data går tabt.  

Tidsbesparelse er kun én af mange fordele ved online lønadministration

En fordel ved et automatiseret system er også, at det er let at lære, og kræver dermed ikke at brugeren har erfaring med bogholderi forinden. Du lærer med andre ord hurtigt at navigere rundt i et online lønsystem som Dataløn, der er meget intuitivt at bruge. Og rækken af fordele ved at overgå til et godt, automatiseret system er til at tage og føle på: Det hjælper dig med alt det praktiske (og ellers ret bøvlede) som for eksempel: beregning af løn, indbetaling til SKAT, udbetaling af feriepenge osv. For lønsystemet taler nemlig sammen med dine andre systemer og kan indhente den relevante data fra blandt andet virksomhedens tidsregistreringssystem, økonomistyring og Excel.

Vælg et lønsystem der matcher jeres behov

Måske du og din virksomhed allerede anvender et online lønsystem, men synes det er for dyrt i forhold til jeres virksomheds størrelse eller måske oplever I, at det program I på nuværende tidspunkt bruger ikke matcher de forskelligartede behov, I har. Uanset hvad er det en god investering af jeres tid at undersøge markedet, så I hverken betaler for meget for unødvendige funktioner eller modsat oplever mangler. Priser og funktioner går hånd i hånd og der er helt sikkert et online lønsystem der passer til lige præcis jeres virksomhed og behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *