Anmeldelse af Nordnet

Nordnet er en af de største platforme og online børsmæglere i hele Norden. De startede tilbage i 1996, men startede oprindeligt i Danmark i 2001 hvor de åbnede deres platform. Efterfølgende er der sket utroligt meget og de har oplevet en vækst ud over det normale, og du kan læse en stor Nordnet anmeldelse her på aktieskole.com.

Hvem er Nordnet?

nordnet

Nordnet er en online børsmægler med over 700.000 kunder i hele Norden. De har specialiseret sig i handel med aktier, obligationer, fonde og værdipapirer generelt. Nordnet har en masse forskellige investeringsmuligheder, og henvender sig til den almindelige investor som vil investere en del af sin opsparing, pension eller en ekstra opsparing til børnene. Nordnet har igennem de senere år lavet en masse forskellige løsninger og services, så alle former for investorer kan investere igennem deres platform til forskellige formål. Lad os grave os dybere i hvilke muligheder du har.

Nordnet månedsopsparing

nordnet

Nordnet månedsopsparing er et af deres investeringsprodukter, hvor du som almindelig investor kan investere din opsparing helt automatisk hver eneste måned. Alt du skal gøre er at overføre penge til din Nordnet konto med en automatisk overførsel fra din bankkonto hver måned, og så vil dine penge blive investeret i de fonde eller investeringsforeninger du har valgt at investere i.

Hvis du får udbytte af din investering, så vil disse penge lande på din Nordnet konto, og de vil helt automatisk blive investeret igen, medmindre du vælger at trække dit udbytte ud. Vil du læse mere, kan du læse en anmeldelse af Nordnet månedsopsparing her

Nordnet Pension

Nordnet pension er lidt som Nordnet Månedsopsparing, hvor laver en fast overførsel til din Nordnet pensionsopsparing og så vil disse penge blive investeret i den valgte fond eller investeringsforening. Det er ganske let og simpelt. En af fordelene ved Nordnet Pension er at der ingen gebyrer er for indbetalinger eller oprettelse, hvilket allerede på de to punkter er langt mere attraktive end mange andre alternativer derude.

Nordnet Superfonden

Nordnet superfonden er lidt ligesom de to øvre muligheder, dog uden den automatiske investering. Med Nordnet superfoden er der ikke kurtage, forvaltningsgebyrer eller administrationsomkostninger hvilket altså betyder at det er fuldstændig gratis at bruge den, hvilket gør denne mulighed utroligt attraktiv for alle investorer der gerne vil have deres penge til at arbejde for sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *