Min PC er langsom – Ikke køb en ny endnu!

Der er mange der oplever at deres pc er langsom og derfor vælger at købe en ny fordi det må være på tide efter at den er blevet langsom. Men hvad hvis du faktisk kan spare pengene på en ny pc ved at gøre din pc hurtig igen?

Vi har her et tip som kan få gjort din pc hurtig igen, så du aldrig længere skal døje med at din pc er langsom. Lad os kigge på hvordan du kan få en lyn-hurtig pc igen.

Min PC er langsom – hjælp

De fleste som har en langsom pc har oplevet problemet med at sidde og vente på at den starter op som kan tage 100 år, fordi man sidder og venter og ikke kan lave andet end at kigge på starten. Måske er din morgnerutine endda at tænde computeren for derefter at gå ud og lave kaffe fordi du ikke gider og vente på den mere.

Men med guiden ”min pc er langsom” så vil du aldrig længere døje med det problem mere. Det er nemlig nemt at få en hurtigere pc og det er yderst effektiv. Lad os kigge på hvordan du får en hurtigere pc så du ikke længere skal døje med en langsom pc hver eneste dag.

En langsom PC behøver nemlig ikke være langsom bare fordi den er gammel. Der er en god årsag til at en pc bliver langsom som du i guiden kan se.

Sådan får du en hurtig pc

Hvis du vil have en hurtig pc så kræver det at du ved hvad du skal gøre. og det er faktisk nemt at få en hurtig pc. For når din pc er langsom, så er det fordi der køre en masse programmer i baggrunden som du ikke kan se og nok ikke engang har bedt din pc om at starte op hver gang du tænder computeren. Men hver eneste gang du tænder din computer, så vil der automatisk starte programmer om som du ikke kan se, for at sikre at de kan starte hurtigt op når du skal bruge dem. Men efter at der er 100 programmer på din pc så er det for meget.

Så med guiden længere oppe så vil du opleve at du får en lynhurtig pc igen.

Du må gerne komme med feedback til guiden, for så giver vi det videre til Michael som ejer den hjemmeside, og som har lavet guiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *